جستجو کردن
Close this search box.

آموزش آواز پاپ

اساتید آواز پاپ در آموزشگاه

مدرس: آواز پاپ/ پیانو

پیش ثبت نام در دوره آموزشی آواز پاپ

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

به نوعی از خوانندگی که در چهارچوب موسیقی پاپ اجرا می‌شود، آواز پاپ می‌گویند. وقتی از موسیقی پاپ صحبت می‌کنیم، منظورمان یک دسته‌بندی کلی برای نمونه‌های مختلفی از موسیقی است که مهمترین ویژگی همه آن‌ها در این است که عامه پسند اند. آواز پاپ، در مقابل آواز کلاسیک و محلی قرار می‌گیرد و معمولاً برای همه جذاب است.

اگر آواز پاپ را با دیگر انواع آواز مانند آواز ایرانی مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که انعطاف زیادی دارد و ملودی و ضرب آهنگ، اصلی‌ترین بخش آن را تشکیل می‌دهد. برخی بر این باورند که معنا و مفهوم در این آواز جایگاهی ندارد؛ درست است اما نه در همه موارد! نمی‌توان کتمان کرد که آواز پاپ، بیشتر جنبه تجاری دارد و شاید به همین دلیل معنا در آن کمرنگ است.

آموزش آواز پاپ

امروزه گروه‌های بزرگی در حیطه آواز پاپ فعالیت دارند و از آنجایی که روی ملودی‌های مختلف کار می‌کنند، مردم هم از این تنوع استقبال می‌کنند. به عبارت بهتر آواز پاپ، جایگاهی ویژه در میان هنر دوستان دارد. در این زمینه، آثار ماندگار بسیاری خلق شده است. شاید با شنیدن این آوازهای اثربخش و ماندگار، آرزو کنید که‌ای کاش شما نیز می‌توانستید چند قطعه آواز را یاد بگیرید و حداقل در جمع دوستان و خانواده بنوازید. اگر اینطور است، می‌توانید در کلاس‌های حضوری و غیر حضوری آموزش آواز پاپ شرکت کنید و پس از یادگیری اصول اولیه موسیقی، چندین قطعه مشهور را یاد بگیرید، در هر جمعی بخوانید و شادی و نشاط را به آن‌ها هدیه دهید. چه بهتر است که برای زیباتر شدن آوازتان، از گیتار هم استفاده کنید و آوازتان دلنشین‌تر شود.

از تفاوت آواز سنتی با آواز پاپ چه می‌دانید؟

چشمانتان را ببندید و خیال کنید در طبیعت هستید. زیباترین صداهایی که می‌شنوید، چیست؟ صدای شرشر آب؟ آواز گنجشکان؟ صدای خرد شدن برگ درختان به زیر پا؟ مطمئن هستیم که از شنیدن این صداها نهایت لذت را می‌برید! انسان نیز مثل طبیعت، همواره به دنبال آن است که صداهای دلنشین و گوشنواز خلق نماید. اصلاً به همین دلیل به سراغ موسیقی رفته و انواع و اقسام دستگاه‌های موسیقی را اختراع کرده است. به دنبال ابداع این ابزارآلات، سبک‌های متفاوتی در موسیقی کشف شده که هر یک برای طیفی از افراد جامعه جذابیت دارد. برخی موسیقی سنتی را می‌پسندند و برخی طرفدار موسیقی پاپ هستند و خیلی وقت‌ها اصلاً تفاوت این سبک‌ها را نمی‌دانند.

برای آواز سنتی، ۳ تعریف متفاوت وجود دارد. اولین معنا، اشاره به یک نوع از محتوای موسیقی است و معنای دوم، به یک فرم از موسیقی گفته می‌شود که در آن، خواننده قطعه‌ای شعر را به صورت تک خوانی یا با همراهی ساز، با آوای خودش می‌خواند. آواز سنتی در معنای سوم، باز هم نوعی از فرم موسیقی تعریف شده که ضرب مشخصی ندارد.

در آموزش آواز سنتی، اصل بر صداسازی است. پس از صداسازی، هنرجو با ردیف موسیقی ایرانی، گوشه‌های آن و دستگاه ها، آشنا می‌شود و با یادگیری تصنیف‌های معروف، آوازهای بکری را خلق می‌نماید. بر خلاف آواز سنتی که اساس آن صداسازی بود، بخش مهمی از آواز پاپ را ملودی و ضرباهنگ تشکیل می‌دهد. این سبک از موسیقی عامه پسند است و از آنجایی که تلفیق آواز پاپ با موسیقی‌های دیگر بسیار زیباست، هنردوستان به آن علاقه زیادی دارند.

مزایای شرکت در دوره آموزش آواز پاپ

آموزش آواز پاپ، در برترین موسسات آموزش موسیقی کشور برگزار می‌شود؛ آموزشگاه موسیقی علم، یکی از این مجموعه‌های آموزشی است که می‌توانید روی آن حساب کنید. آموزشگاه علم با به خدمت گرفتن اساتید برتر در حوزه‌های مختلف موسیقی، گام مثبتی در جهت یادگیری آواز برداشته و توانسته شاگردان حرفه‌ای را پرورش دهد.

شرکت در دوره آموزش آواز پاپ چه مزایایی دارد:

  • تکنیک‌های مربوط به سبک‌های گوناگون از آواز پاپ و کلاسیک را یاد می‌گیرید.
  • اصول اجرا را فرا می‌گیرید و بیان موسیقایی‌تان تقویت می‌شود.
  • کار بر روی قطعات ایرانی و جهانی آواز پاپ
  • شیوه اجرای خلاق در دوره‌های آکادمیک و تمرین ذهنی بدون ساز را خواهید آموخت.
  • نحوه اجرای صحیح آواز پاپ از نظر سونوریته، ریتم، تیونینگ، تمپو آگوگیک، موزیکالیته و دینامیک را یاد می‌گیرید.
  • آداب صحنه و اجرا بر روی صحنه در سطح کنسرت‌های آکادمی که برای تمامی هنرجویان برگزار شده را می‌آموزید. (کنسرت‌های عمومی در تالارهای تهران برگزار می‌شود.)

موسیقی پاپ بر خلاف موسیقی کلاسیک، از میان مردم برنخواسته و غالباً به شکل تجاری تهیه می‌شود. در واقع این سبک از آواز، به صورت حرفه‌ای بسته‌بندی شده و چیزی نیست که کسی بخواهد آن را به سلیقه خود تغییر دهد و یا فرم آن را به شکلی دیگر تبدیل نماید.

آواز پاپ، نقطه مقابل آواز کلاسیک است. این موسیقی اساساً ضبط شده بوده و این یکی از خصوصیات اصلی آن است. البته این مانع از استقبال مردم نشد؛ به طوری که در دهه ۵۰ میلادی، بسیاری به آن روی آورند و آن را به عنوان یکی از اصلی‌ترین سبک‌های موسیقی پذیرفتند.